Manchester Unitedin nuorisotähti Marcus Rashford on lievästi sanoen tulessa, ainakin mitä tulee hänen debyytteihinsä.

Marcus Rashford has now scored on his:

Man Utd debut ⚽️
England debut ⚽️
England U21 debut ⚽️

Tänään ensi kertaa Englannin alle 21-vuotiaiden maajoukkuetta edustaneelta hyökkääjältä kului aikaa 29 minuuttia ennen kuin verkot venyivät, EM-karsintaottelussa Norjaa vastaan. Tehomiehen toinen osuma ajassa 66 minuuttia muutti selkeän ottelun tilanteeksi jo 4-0. Hattutemppu puolestaan tuli täyteen rangaistuspotkusta 72. minuutilla.

18-vuotias Rashford ehti pelata kolmessa aikuisten tason maaottelussa kesällä, ennen kuin teki debyytin alle 21-vuotiaiden kanssa.

Saksan alle 21-vuotiaitten voittomaalin Suomea vastaan pelatussa karsintaottelussa puolestaan teki olympialaisista alkanutta hurjaa virettään jatkava, juuri Arsenalista Werder Bremeniin siirtynyt Serge Gnabry.