Manchester United jäi kotikentällään 1-1 -tasapeliin Bournemouthia vastaan, vaikka se sai pelata koko toisen puoliajan miesylivoimalla (raportti). Ottelun puhutuimmaksi tapahtumaksi nousi kuitenkin Bournemouthin puolustajan Tyrone Mingsin ja United-kärki Zlatan Ibrahimovicin yhteenotto. Tästä voi katsoa videon tapauksesta.

Mings talloi ensin ruotsalaishyökkääjän naamalle tämän yli hypätessään, ja hetkeä myöhemmin Zlatan kosti koiruuden törkeällä kyynärpäälyönnillä. On hyvin mahdollista, että molempia miehiä odottaa jälkikäteen mätkäistävä pelikielto, joskin Ibrahimovicin tempun törkeydestä voidaan olla montaa mieltä. Ainakaan Zlatan itse ei myöntänyt tehneensä tilanteessa mitään väärää.

– Hyppäsin hyvin korkealle ja hän hyppäsi minua päin. Hän hyppäsi kai takaperin ja minä suoraan ylöspäin. Valitettavasti hän hyppäsi suoraan minua päin, Ibrahimovic kuvaili tapahtunutta MUTV:lle

– Toivottavasti Mings ei loukkaantunut. Minä tavoittelin palloa ja hän hyppäsi epäonnisesti suoraan kyynärpäähäni. En tehnyt sitä tahallani enkä voi sille enää mitään.

Mings ei itsekään ollut pekkaa pahempi, sillä myös hän kiisti hypänneensä tahallaan Ibrahimovicin päälle. Goal.comin mukaan Mings sanoi pelaavansa ”kovaa, mutta reilusti.”