Paul Pogba pian pelikunnossa – saattaa pelata jo lauantaina

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Manchester United on melko pian saamassa pitkäaikaispotilaansa takaisin.

Lähimpänä paluuta on Paul Pogba. Tulevan lauantain Newcastle-ottelu tulee vielä todennäköisesti liian aikaisin, mutta pieni mahdollisuus on olemassa, että Pogba pelaisi. Asiasta kertoo The Telegraph. Näillä näkymin keskikenttäpelaajan kanssa ei kuitenkaan haluta ottaa riskiä, ja paluu venyy ainakin ensi viikolle.

Pogba loukkasi reitensä syyskuun puolivälissä pelatussa Mestarien liigan ottelussa Baselia vastaan. Sen jälkeen häneltä on jäänyt väliin jo 12 ottelua.

Pogba oli paikan päällä seuraamassa Ranskan 2-0-voittoa Walesista viime perjantaina. Telegraphin mukaan hän kertoi maajoukkuekavereilleen, että hän on pian pelikunnossa mutta että Newcastle-peli tulee mahdollisesti liian aikaisin.

Ennen loukkaantumistaan Pogba ehti pelata neljä valioliigaottelua. Niistä United voitti kolme ja pelasi yhden tasan. Pogban loukkaantumisen jälkeen pelatuista seitsemästä valioliigaottelusta United on voittanut neljä, pelannut yhden tasan ja hävinnyt kaksi.

United on 11 kierroksen jälkeen Valioliigassa toisena. Naapurijoukkue Manchester City on karannut jo kahdeksan pisteen päähän.


Seuraa meitä myös somessa!
Instagramissa
Facebookissa
Twitterissä
Lisää Snapchatissa valioliiga


Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!