Danny Ings siirtyi Liverpooliin kesällä 2015 vajaalla 10 miljoonalla eurolla. Erittäin lupaavia otteita Burnleyn riveissä antanut hyökkääjä ei kuitenkaan ole pelannut nykyisen joukkueensa paidassa kuin 17 ottelua.

Syynä tähän ovat pahat loukkaantumiset. Joulukuussa Ings palasi pitkän tauon jälkeen Liverpoolin mukaan, mutta helppoa paluun tekeminen ei ole ollut.

Useat uskoivatkin jo, että 25-vuotiaan Ingsin ura Anfieldilla tulee päättymään tammikuun siirtoikkunan auetessa, mutta huhuista huolimatta hän ei siirtynyt muualle.

Nyt Ings kertoi Liverpoolin verkkosivuilla, että syy jäämiseen oli sekä hänen oma että Jürgen Kloppin toivomus.

Hyökkääjä kertoi tarkemmin omista tuntemuksistaan ja päällimmäinen viesti oli, ettei hän ole luovuttanut Liverpool-uransa suhteen, vaan haluaa kovalla työllä nousta isompaan rooliin.

– Noin pitkän tauon ja todella kovan työn jälkeen en halunnut heittää kaikkea hukkaan. Kyseessä on upea seura ja upea joukkue ja haluan olla osa sitä, Ings perusteli jäämistään Liverpooliin.

– Tiedän, että jos teen tarpeeksi kovaa töitä, tulen saamaan enemmän minuutteja ja pystyn auttamaan joukkuetta parhaani mukaan. Odotan sitä innolla.

Toistaiseksi tämän kauden aikana Ings on saanut pelata jämäminuutteja kolmessa Valioliiga-ottelussa, kahdessa cupin ja yhdessä Mestarien liigan ottelussa.