West Ham tuntuu olevan lunastamassa lupauksia uuden ajanjakson aloittamisesta. Melko kaoottisen viime kauden jälkeen käyntiin lähdettiin näyttävästi, värväämällä manageriksi meritoitunut Manuel Pellegrini.

Nyt johtoryhmää vahvistamaan on Sky Sportsin mukaan saapumassa myös uusi urheilutoimenjohtaja, Mario Husillos. Vain viikko sitten Málagassa vastaavan toimen jättänyt 59-vuotias on työskennellyt Pellegrinin kanssa aiemminkin.

Husillosin lukuun lasketaan muun muassa Iscon ja Nacho Monrealin saaminen Málagaan, mutta toisaalta myös viime kausi; seura putosi ensi kertaa 10 vuoteen La Ligasta.

Myös pelaajapuolella Itä-Lontoossa ollaan oltu aktiivisia. Huhupuheiden lisäksi sarjanousija Fulhamista napattiin joukkueen runkopuolustaja Ryan Fredericks, ja nyt ollaan tietojen mukaan lähellä maalivahti Łukasz Fabiańskin kiinnitystä. Swansean maalilla neljän vuoden aikana yli 150 kertaa esiinynyt puolalainen lienee lähdössä seurasta, sen pudottua Mestaruussarjaan.

West Hamiin siirtyessään Fabiański tekisi paluun hyvin lähelle vanhoja kulmiaan; hän oli Arsenalin kirjoilla vuosina 2007-2014. Tällä hetkellä 33-vuotias vahti on maajoukkueensa mukana valmistautumassa MM-turnaukseen.

Lähde: Sky Sports, Transfermarkt