Yerry Mina siirtyi kesällä Barcelonasta Evertonin riveihin.

Kolumbialaistoppari ehti viettää Barcelonassa vain puoli vuotta, kunnes onnistuneiden MM-kisojen jälkeen seura myi kookkaan topparinsa Valioliigaan.

Sky Sportsin haastattelussa Mina paljasti unelmoineensa aina Valioliigassa pelaamisesta. Mina kiittää Marco Silvaa siitä, että siirto lopulta toteutui.

– Silva soitti minulle päivittäin, kun olin palannut MM-kisoista palautumaan Kolumbiaan. Hän todella halusi minut tänne ja se oli minulle tärkeää. Olen aina unelmoinut Valioliigassa pelaamisesta ja siksi pyysin agenttiani tiedottamaan minua mahdollisesta kiinnostuksesta, Mina totesi.

– Tiedän paljon Valioliigasta. Olen katsonut tätä sarjaa pikkupojasta lähtien ja tiesin, kuinka tärkeä seura Everton on tässä sarjassa. Täällä on pelannut suuria pelaajia.

Minan mielestä Evertonin ei pitäisi asettaa itselleen rajoja.

– En usko siihen, että meillä pitäisi olla rajoja. Meidän pitäisi ajatella kuin voittajat ja yrittää voittaa jokainen ottelu. Jos häviät yhden ottelun, niin sellaista tapahtuu, mutta sitten yrität voittaa seuraavan ottelun. Emme halua rajoja, vaan edetä mahdollisimman korkealle.