Arsenal palasi Valioliigassa voittojen tielle Liverpool-murskatappion jälkeen kaatamalla Fulhamin Emiratesilla 4–1 Lontoon derbyssä. Voittomaalin Tykkimiehille iski Alexandre Lacazette toisen puoliajan alussa.

Fulhamilla oli loistopaikka napata johto kahdenkymmenen minuutin jälkeen, kun Ryan Sessegnon sai nappikeskityksen takatolpalle. 18-vuotias hyökkääjä ei kuitenkaan osunut palloon ja tilanne kuivui kokoon.

Arsenal siirtyi johtoon ensimmäisen puoliajan puolivälissä. Alex Iwobi antoi matalan keskityksen, jonka keskikentältä boksiin noussut Granit Xhaka otti haltuun ja tuikkasi Fulham-veskari Sergio Ricon selän taakse.

Toisen puoliajan alussa Lacazette pääsi tälläämään sydämensä kyllyydestä noin kymmenestä metristä pallon maaliin Sead Kolasinacin hienon esityön jälkeen.

Fulham tuli vielä otteluun mukaan, kun Aboubakar Kamara laittoi Sessegnonin matalan keskityksen Arsenalin maaliin. Arsenal ei kuitenkaan jäänyt maalin jälkeen tuleen makaamaan, vaan toi vaihdosta kentälle walesilaispelaaja Aaron Ramseyn, joka pommitti hetkeä myöhemmin pallon Ricon selän taakse kolmannen kerran.

Noin kymmenen minuuttia ennen loppua Pierre-Emerick Aubameyang kaunisteli lukemia ja nosti itsensä yksin Valioliigan maalitilaston kärkipaikalle ohi Liverpoolin Modamed Salahin.

Arsenal-manageri Unai Emery antoi Valioliiga-debyytin ottelussa huippulupaus Bukayo Sakalle. Eurooppa-liigassa vakuuttanut 17-vuotias laitahyökkääjä pääsi vaihdosta kehiin noin kymmeneksi minuutiksi ottelun lopussa.