Manageri Pep Guardiola uskoo, että joidenkin Manchester Cityn pelaajien mielestä hän saattaa tehdä ”epäreiluja” päätöksiä.

Esimerkiksi Kevin De Bruyne ja Sergio Agüero olivat vaihtopenkillä maanantain 3–0-voittopelissä Wolverhamptonia vastaan. Kumpikin pääsi kentälle vasta toisella puoliajalla.

– Minulla on uskomaton joukkue, joten jos Kevin pelaa niin, että hän ansaitsee pelata, ehkä (İlkay) Gündoğan ei pelaa – hän antoi ehkä kuusi tai seitsemän syöttöä kahdessa viime pelissä. Hän ei pelannut tänään, ja molemmat ansaitsevat peliaikaa, Guardiola kommentoi.

– Mutta myös Bernardo (Silva) ansaitsee peliaikaa sen takia, mitä hän on tähän mennessä tehnyt – ja Fernandinho sen takia, mitä hän teki Liverpoolia vastaan. Joten siellä hän on, ja olemme puhuneet siitä. Tänään yksi suosikkipelaajistani, Phil (Foden), oli katsomossa.

Guardiola kuitenkin muistutti, että ohjelmassa on paljon pelejä ja ehkä seuraavassa ottelussa nähdään uusia kasvoja.

– Sitten teen virheitä, tietenkin, olen epäreilu monia pelaajia kohtaan ja tiedän sen. Tänään kuitenkin päätin tehdä näin ja valitsin tuoreita pelaajia, kuten Aymericin (Laporte), Johnin (Stones), Bernardon ja Fernandinhon.

Kärjessä Gabriel Jesus on antanut viime aikoina vakuuttavia näyttöjä. Hänelle on kertynyt peräti seitsemän maalia kolmessa kamppailussa.

– Jotkut pelaajat pelaavat enemmän kuin toiset. Aina käy näin, mutta olemme yhä mukana neljässä kilpailussa, ja kaikille tulee peliaikaa kauden loppuun saakka, manageri summaa.

Lähde: FourFourTwo