Victor Lindelöf uskoo, että Manchester Unitedin on pidettävä työmoraali, jolla he voittivat 10 ottelua Ole Gunnar Solsksjaerin alaisuudessa.

United koki tiistaina ensimmäisen tappionsa norjalaisvalmentajan alaisuudessa, kun PSG löi joukkueen 0-2-lukemin Old Traffordilla Mestarien liigan neljännesvälierien avausosaottelussa.

Unitedin härkäviikot jatkuvat seuraavaksi maanantaina FA Cupin ottelulla Chelseaa vastaan. Valioliigassa tulee viikon päästä vastaan Liverpool.

– Nämä ovat olleet todella hyvät viime viikot. Olemme pelanneet hyvää jalkapalloa, Lindelöf kehui Manchester Evening Newsille.

– Jokainen kaveri on näyttänyt vahvuutensa. Meidän täytyy mielestäni jatkaa työntekoa ja tehdä asiat samalla tavalla kuin aiemminkin. Meidän täytyy myös antaa aina 100-prosenttinen panos. 90-prosenttinen ei riitä, vaan sen täytyy olla 100-prosenttinen.

Lindelöf on noussut tällä kaudella Unitedin avainpuolustajaksi. Ruotsalainen ajattelee aina joukkueen etua.

– Olen joukkuepelaaja ja se on minulle tärkeintä. Olen vain onnellinen, että pystyn pelaamaan hyvin ja auttamaan meitä hankkimaan voittoja päästämättä maaleja. Nämä ovat tavoitteeni jokaisessa ottelussa.