Eurooppalainen seurajalkapallo huipentuu tänään, lauantaina, kun Mestarien liigan voittaja ratkaistaan Madridissa. Samalla voisi sanoa, että myös brittiläinen jalkapallo saa kaudelleen huikean päätöksen, kun finaalissa vastakkain ovat Tottenham ja Liverpool.

Valioliiga.com seuraa ottelua hetki hetkeltä LIVE-seuranta-sivullaan TÄÄLLÄ. Jo ennen ottelua sivulla on nosteltu ennakoivia artikkeleita ja haastatteluja sekä luotu tunnelmaa kannattajien some-videoiden muodossa. Lisäksi juuri äskettäin sivulle lisättiin molempien joukkueiden avauskokoonpanot sekä peliryhmitykset.

Tottenham-manageri Mauricio Pochettino teki kovan ratkaisun nostamalla loukkaantumisesta kuntoutuneen hyökkääjänsä Harry Kanen suoraan avauskokoonpanoon. Myös Liverpool onnistui parsimaan kasaan ykköshyökkääjänsä Roberto Firminon, joka valittiin avauskokoonpanoon.

Ennakkoasetelmissa Liverpool on suosikki finaaliin. Täytyy muistaa silti, että tällä kaudella Mestarien liigassa on nähty toinen toistaan hurjempia yllätyksiä sekä nousuja.

Finaali pelataan Atlético Madridin hiljattain valmistuneella stadionilla Wanda Metropolitanolla, Madridissa. Ottelu käynnistyy Suomen aikaa kello 22. Ottelua voi seurata televisiosta ilmaiskanava MTV3:lta sekä maksulliselta C Moren Sport 1:ltä sekä C More -suoratoistopalvelusta.