Manchester United -legenda Ryan Giggs on liittynyt keskusteluun Paul Pogban rankkarimokasta.

Pogba otti vastuun hankkimastaan pilkusta maanantai-illan valioliigaottelussa Wolverhamptonia vastaan, mutta hänen yrityksensä epäonnistui Rui Patricion aavistaessa maalillaan oikein. Ottelu päättyi 1-1-lukemiin.

Ensimmäisellä ottelukierroksella Chelseaa vastaan pilkkunsa upottanut Marcus Rashford valmistautui jo laukomaan rankkaria, kunnes Pogba pyysi tilaisuutta pistää pallo maaliin. Giggsin mukaan Rashfordin olisi pitänyt laukoa pilkku Pogban huonon rankkarisaldon takia.

– [Rashford] on kärkimies, hän teki maalin ensimmäisessä sarjapelissä, rankkarista, ja sai toisen rankkarin seuraavassa pelissä. Rashfordin on vaadittava sitä itselleen silloin, Giggs kertoi Optus Sportille.

– Se on sääli, Pogba oli hyvin kurinalainen tänään. Pogballa ei kuitenkaan ole kovin hyvä osumasaldo pilkulta. Hän ei laita jokaista rankkariaan sisään.

– Näyttäisi siltä että kuka ikinä pilkun hankkiikaan, saa myös ampua sen. Mietin että jos [Harry] Maguire tai [Victor] Lindelöf hankkii rankkarin, kuka saa luvan ampua sen?