Fantasy Premier League -expertti David Munday on hehkuttanut suomalaishyökkääjä Teemu Pukkia Valioliigan neljännen kierroksen alla.

Pukki (£7.0m) on kerännyt peräti 35 pistettä kauden ensimmäisestä kolmesta ottelusta tehtyään jopa viisi maalia yhden maalisyötön lisäksi.

Mundayn mielestä Pukki tulisi myös nimetä tulevan kierroksen kapteeniksi FPL:ssä, kun Norwich vierailee West Hamissa.

– Hän on yksi niistä pelaajista jotka vain näyttävän niin hyvältä, Munday kertoi FPL:n nettisivuilla.

– Jotkut sanovat, ’Kyllä, hän on tehnyt viisi maalia, mutta onko se kestävää?’ Mielestäni se on.

– Hän on laukonut eniten laukauksia rangaistusalueen sisältä, hän on laukonut eniten laukauksia kohti maalia. Hän on laukaisukone ja sellaisilla pelaajilla on tapana pärjätä hyvin kapteenina.

Vaikka Munday onkin nostanut Manchester Cityn Raheem Sterlingin (£12.3m) ja Sergio Agüeron (£12.0m) vahvoiksi kapteenivaihtoehdoiksi tälle kierrokselle, Pukki voi olla vielä parempi valinta West Hamin heikon puolustuksen takia.

– Hän pelaa West Hamia vastaan tällä viikolla. He ovat sallineet enemmän isoja tilanteita vastustajalle kuin mikään muu joukkue, joten se yksinään rastittaa jo niin monta ruutua, Munday lisäsi.

Norwichin ja West Hamin välinen ottelu alkaa tänään lauantaina kello 17:00 Suomen aikaa. Viasat näyttää ottelun suorana.