Liverpool jatkoi lauantaina puhdasta tilastoaan Valioliigassa kukistamalla Newcastlen kotonaan 3-1. Manageri Jürgen Kloppin miehistö on nyt voittanut kaikki kauden viisi ensimmäistä otteluaan.

Tämän kauden toista voittoaan metsästänyt Newcastle aloitti maalinteon lauantaina, kun Jetro Willems vei vieraat johtoon seitsemännellä minuutilla. Tauolle mentiin kuitenkin Liverpoolin johdossa Sadio Manén osuttua kahdesti. Toisella jaksolla loppulukemat taululle viimeisteli Mohamed Salah.

Voitosta huolimatta Liverpoolin leirissä oli myös tyytymättömyttä omaan esitykseen. Joukkue päästi jälleen yhden maalin. Vaikka pistemenetyksiä ei ole vielä tullut, on Liverpool kärsinyt takaiskun neljässä ottelussa.

– Me emme aloittaneet peliä, kuten olisimme halunneet. Ja jos totta puhutaan, niin Newcastle aloitti terävästi ja teki hitonmoisen maalin. He antoivat meille herätyksen, jota tarvitsimme. Mielestäni myöhemmin laitoimme isomman vaihteen silmään ja olimme liian hyviä heille, kertasi Liverpoolin laitapuolustaja Andrew Robertson BBC:lle.

– Meidän on päästävä [maajoukkuetauon jälkeen] nopeammin takaisin rytmiimme. Muutoin meille saattaa tulla ongelmia kärkikuusikkoa vastaan, jos annamme maalin etumatkaa.

Liverpoolin toppari Virgil van Dijk oli samoilla linjoilla.

– Me tiesimme, että meidän on vain murrettava heidät. He puolustivat ja odottivat mahdollisuuksia [hyökätä]. Tietenkään maalin tappiolle joutuminen ei ollut hyvä asia, mutta me reagoimme oikealla tavalla.

Newcastlen manageri Steve Bruce näki ryhmänsä esityksessä paljon positiivista, vaikka pistesaldo säilyi ennallaan.

– Olen tyytyväinen moneen asiaan. Joukkue on selvästi kehittynyt, mikä on tärkeää. Peli näytti hyvältä tiettyyn pisteeseen asti. Teimme huikean maalin. Kyllä, he (Liverpool) pitivät palloa, mutta meillä oli paljon maalipaikkoja.