Englannin maajoukkueen ja Manchester Unitedin entisen huipputopparin Rio Ferdinandin mielestä Daniel James on ollut Unitedin tärkein pelaaja tällä kaudella. Muuta ryhmää hän ei kuitenkaan pystynyt kehumaan.

Mestaruussarjasseura Swanseasta noin 17 miljoonalla eurolla hankittu James on aloittanut uransa ensimmäisen Valioliiga-kauden vakuuttavasti. 21-vuotias walesilaislaituri on tehnyt ensimmäiseen kahdeksaan sarjapeliinsä kolme maalia, eli enemmän kuin kukaan muu Unitedin pelaaja.

Ferdinandin mukaan James on ylittänyt kaikki hänelle asetetut odotukset muiden pelaajien alisuorittaessa jo pidemmän aikaa.

– En usko, että [Manchester United] osasi edes odottaa tällaisia suorituksia Daniel Jamesilta näin aikaisin hänen urallaan. Hän on tainnut olla heidän vakuuttavin pelaajansa tähän asti, joten mitä se kertoo muusta joukkueesta?, Ferdinand kertoi talkSPORTille.

– Kuitenkin, hänet on pakotettu olemaan eturintamassa heidän joukkueensa tärkein mies tällä hetkellä.

– Ostat Swanseasta sellaisen pelaajan, jonka odotat kukkivan vasta hänen uransa myöhempinä päivinä. Se todella kertoo siitä, missä Manchester United on joukkueena tällä hetkellä.