Watford ja Tottenham jakoivat pisteet lauantain ensimmäisessä Valioliiga-kamppailussa. Ottelu päättyi 0–0-tasapeliin.

Tottenham-faneille jäi paljon jossiteltavaa ottelun lopussa. Watford-puolustus purki Erik Lamelan ohjauksen maaliviivalta pois. Maalikamerakuvan perusteella pelastus oli kiinni vain milleistä.

Ottelun ensimmäinen jakso vierasjoukkue Tottenhamin painostuksella, mutta kotijoukkue pääsi peliin sisään noin vartin pelin jälkeen. Molemmat joukkueet pääsivät kelpopaikoille avausjaksolla, vaikkakin ilman tulosta.

Tottenhamin paras paikka siunaantui jo ensimmäisellä jaksolla Lucas Mouralle, joka pääsi nokikkain Ben Fosterin kanssa. Fosterin hyvä pelastus säästi isännät takaiskulta.

Watfordin parhaat tilanteet tulivat Ismaila Sarrin laidalta. 21-vuotias senegalilainen piti pilkkanaan Tottenhamin kokematonta laitapuolustajaa Japhet Tangangaa. Sarr loi toisen jakson alussa huippupaikan Abdoulaye Doucourelle ja pääsi itsekin kokeilemaan maalintekoa lähietäisyydeltä, mutta kumpikaan kaksikosta ei onnistunut.

Watfordin Troy Deeneylle tarjottiin vielä sankarin roolia toisella jaksolla, kun hän pääsi ampumaan rangaistuspotkua. Spurs-vahti Paulo Gazzaniga oli kuitenkin kulttihyökkääjää etevämpi ja torjui pilkun.

Watford sai vielä ottelun loppuhetkillä huonoja uutisia, kun Sarr näytti loukanneensa takareittään ja joutui jättämään kentän.