Manchester Cityn keskikenttäpelaaja İlkay Gündoğan on antanut päivityksen joukkuekaveristaan, laitahyökkääjä Leroy Sanésta, jolta on mennyt käytännössä koko kausi sivu suun loukkaantumisen takia.

Saksalaislaituri Sané, 24, loukkasi polvensa vakavasti kauden ensimmäisessä ottelussa, elokuussa pelatussa Community Shieldissä, eikä häntä ole sittemmin nähty tositoimissa Cityn edustusjoukkueessa. Helmikuun lopussa Sané pelasi vajaan tunnin reservien ottelussa Arsenalia vastaan.

Gündoğan, 29, asuu maajoukkuetoverinsa kanssa samassa rakennuksessa ja hänellä on Sanén kanssa sama kuntovalmentaja, joten he ovat paljon tekemisissä toistensa kanssa.

– Hänellä on hyvä olla. Tämä on outo tilanne hänelle, koska hän oli jo palaamassa takaisin. Voin oman loukkaantumishistoriani perusteella sanoa, että varsinkin ensimmäiset viikot joukkueen kanssa loukkaantumisen jälkeen ovat vaikeita, koska kropan on totuttava siihen uudelleen, kommentoi Gündoğan Manchester Evening Newsin mukaan.

– Pelkällä kuntotreenillä ja harjoittelulla ei pääse sataprosenttiseen kuntoon, jos ei ole päässyt rytmiinsä. Leroy oli [ennen ottelutaukoa] juuri siinä pisteessä, missä hänellä ei ollut täysin sataprosenttinen olo, mutta hän oli niin motivoitunut palaamaan.

– Hän on myös hieman turhautunut sen takia, että kaikki on peruttu tällä hetkellä [koronaviruksen takia], mutta toisaalta hän voi käyttää tämän ajan kehittääkseen niitä asioita, joiden kanssa hänellä on ollut vaikeuksia. Olen nähnyt hänen harjoittelevan kuntosalilla, joten tämä on varmasti hänelle hieman outo tilanne.