Norjalaisen Ole Gunnar Solskjærin odotetaan jatkavan Manchester Unitedin peräsimessä viime viikonlopun murskatappiosta huolimatta, kertoo Sky Sports.

Seuran sisällä Liverpool-tappiota (0–5) pidetään katkerana pettymyksenä ja kivuliaana kaikkien kannalta. Siitä huolimatta fokus on suoritusten parantamisessa ja ongelmien ratkaisemisessa.

Unitedilla on edessä vierasottelut Tottenhamia ja Atalantaa vastaan ennen 6. marraskuuta pelattavaa Manchesterin derbyä. Vaikka tulokset ja peliesitykset ovat olleet viime aikoina heikkoja, Sky Sportsin mukaan seurasta ei ole kuulunut sellaista viestiä, että Solskjær olisi tällä hetkellä potku-uhan alla.

[readmore from=Manchester-United]

Italialaisen Skyn mukaan United olisi ollut jo manageripestin tiimoilta yhteydessä entiseen Chelsean luotsiin Antonio Conteen, mutta Sky Sportsin tietojen mukaan yhteydenottoa ei ole ainakaan toistaiseksi tapahtunut.

Seuralegenda Gary Neville arvelee, että Solskjær jatkaa Unitedin managerina ainakin tämän kauden loppuun saakka.

– Uskon, että seuran hermot pitävät. En usko, että he ovat suunnitelleet uutta manageria tälle kaudelle. Luulen, että he istuvat hänen kanssaan alas kauden lopussa.

Goal-sivusto uutisoi aiemmin, että osa Unitedin pelaajista olisi menettämässä uskoaan seuran johtoon ja valmennusryhmään, vaikka Solskjær onkin pidetty hahmo joukkueen keskuudessa.

Telegraphin tietojen mukaan toppari Eric Bailly olisi kyseenalaistanut avoimesti norjalaisen päätöksen peluuttaa puolikuntoista Harry Maguirea Leicesteriä vastaan. Kapteeni on esiintynyt epävarmasti paluunsa jälkeen.