Manchester Unitedin manageri Ralf Rangnick ei peitellyt pettymystään tasapeliin päättyneen Aston Villa -ottelun jälkeen.

LUE OTTELUSTA LISÄÄ TÄÄLTÄ!

– On vaikea löytää positiivista tästä tuloksesta. Hetkittäin pelasimme parasta peliämme, mutta sitten menetimme ottelun.

United johti ottelua vielä 76. minuutilla 2-0.

– Meidän oli tarkoitus prässätä tiukasti keskeltä, ja välillä onnistuimme siinä. 2-0 -johdossa pitää kuitenkin ilman muuta puolustaa paremmin kuin mitä tänään teimme.

– Viimeisen vartin aikana emme olleet riittävän kompakteja, luovuimme pallosta moneen otteeseen. Kyllä tämä tuntuu tappiolta, tuollaiset johtoasemat on yksinkertaisesti muutettava kolmeksi pisteeksi.

Ruotsalainen Anthony Elanga oli noussut Rangnickin avauskokoopanoon, muiden muassa Cristiano Ronaldon ja Marcus Rashfordin poissaollessa. Jadon Sancho tuli hänen tilalleen vasta pelin lopulla.

– Hän oli hyvä, ja sai kaksi loistopaikkaa maalintekoonkin. En suostu listaamaan, kuka on kenenkin edellä peliajan suhteen. Otteluita on vielä jäljellä niin paljon. Cristianoa ja Marcusta odotin palaaviksi pelikuntoon jo tänään, saa nähdä mikä on tilanne ensi viikolla.

Unitedin sarjakausi jatkuu keskiviikkona vierasottelulla Brentfordia vastaan.