Chelsea on nimittänyt Brightonista ulos ostamansa Paul Winstanleyn ”maailmanlaajuisen talentti- ja siirtotoiminnan johtajaksi”. Nimitys on osa seuran uusien omistajien suunnitelmaa luoda Bluesin taustoille niin kutsuttu ajatushautomo.

Brightonissa rekrytointipäällikkönä toiminut Winstanley seurasi Stamford Bridgelle siis samaa polkua kuin manageri Graham Potter koko valmennustiimeineen.

– Liityn innoissani Chelseaan, työskentelemään edelleen Potterin ja hänen ryhmänsä kanssa. Uusien omistajien ja projektin suhteen ilmassa on todellista jännitystä.

Pelaajapuolella Brightonista Chelseaan on siirtynyt viime kesän jälkeen vain puolustaja Marc Cucurella. Tammikuun siirtohuhuissa on kuultu myös ajatus laituri Leandro Trossardin hyppäämisestä samaan junaan.

Vain muutama viikko sitten Chelsea vahvisti taustaryhmäänsä Joe Shieldsillä, jonka toimiala liittyy myös rekrytointiin. Samaisella viikolla seura ilmoitti hankkineensa vaikeaselkoisella tittelillä varustettuun johtotehtävään Laurence Stewartin AS Monacosta.