Manchester United kohtasi Bayern Münchenin keskiviikkoiltana Mestarien liigan lohkovaiheen avauskierroksella. 

Bayern voitti kamppailun 4-3. Lopputuloksen mukaan ottelu oli tasainen, mutta todellisuudessa Bayern oli muutaman askeleen vastustajaansa edellä ja olisi voinut voittaa ottelun huomattavasti suuremmin numeroin.

TNT Sportsille ottelua analysoineen Manchester Unitedin seuralegenda Paul Scholesin mukaan joukkue ei osaa vastata takaiskuihin. Scholesin mielestä Manchester United murtuu kohdatessaan takaiskun.

– Se on heidän heikkoutensa. Manchester United näyttää murtuvan, kun asiat menevät huonosti. Joukkue teki kolme maalia ja se on hieno juttu, mutta tunsin, että Bayern olisi voinut tehdä lisää maaleja. Mielestäni joukkueiden välillä oli suuri tasoero varsinkin toisella jaksolla. Mielestäni Manchester United pelasi hyvän avausjakson, mutta silti he päästivät kaksi maalia keskittymisen puutteen vuoksi.

Scholesin mukaan Manchester Unitedin pitäisi keskittyä otteluihin selvästi nykyistä paremmin.

– Joukkueessa on kokemusta, mutta mielestäni sitä ei käytetä. Keskittyminen on todella tärkeää Euroopassa. Kun päästät maalin, voi se nopeasti muuttua kahdeksi tai kolmeksi maaliksi. Kukaan toppareista ei pyydä Casemiroa tai Christian Erikseniä apuun alemmas. Ja sanovatko Casemiro ja Eriksen laitapelaajille, että tulkaa lähellemme, jotta voimme rauhoittaa ottelun, Scholes kyseenalaisti.

LUE MYÖS: Näin André Onana kommentoi karmeaa virhettään: ”Yksi surkeimmista otteluistani”

Rio Ferdinand latasi suorat sanat André Onanan virheestä

Näin Erik ten Hag reagoi Manchester Unitedin tappioon ja André Onanan anteeksipyyntöön