Bayern München voitti Manchester Unitedin Mestarien liigassa keskiviikkoiltana maalein 4-3. 

Kyseessä oli Manchester Unitedille neljäs tappio edelliseen viiteen otteluun. 

Manchester Unitedin ykkösmaalivahti André Onana teki karmean virheen avausjaksolla ja päästi helposti Leroy Sanén laukauksen taakseen. Onana totesi ottelun jälkeen kantavansa vastuun maalista ja piti Bayern-ottelua yhtenä uransa huonoimmista. Lue lisää täältä.

Manchester Unitedin päävalmentaja Erik ten Hag on tyytyväinen Onanan reaktioon.

– On hyvä, että hän ottaa vastuun, mutta kyse on koko joukkueesta. Sinun on noustava ylös joukkueena sen jälkeen ja teimmekin kolme maalia. Virheitä sattuu, mutta ne tulevat ja menevät. Meidän on aina uskottava siihen, että voimme nousta niistä ja tänään osoitimme sitä uskoa. Nousimme ylös virheiden jälkeen ja uskoimme, ten Hag muistutti.

Ten Hag on sen sijaan pettynyt siihen, ettei joukkue saanut pisteitä mukaan Münchenistä, vaikka se onnistui kolmesti maalinteossa.

– Olen pettynyt, koska meidän olisi pitänyt pysyä pelissä mukana. Teimme kolme maalia Bayernin vieraana, mutta emme saaneet edes pistettä. Olemme tilanteessa, jossa asiat menevät meitä vastaan, mutta meidän on luotava oma onnemme. Olemme pelanneet huippujoukkueita vastaan kolmessa edellisessä ottelussamme.

LUE MYÖS: Rio Ferdinand latasi suorat sanat André Onanan virheestä