Julen Lopetegui poistui Wolverhamptonista juuri ennen sarjakauden alkua. 

Lopetegui pettyi siihen, ettei seurajohto kyennyt rakentamaan laadukkaampaa projektia ja päätti purkaa sopimuksensa yhdessä seuran kanssa. Wolverhampton menetti kesällä useita avainpelaajiaan, eikä kyennyt talousongelmien vuoksi korvaamaan heitä saman kaliiberin pelaajilla.

Espanjalaisluotsi ehti valmentaa Wolverhamptonia vajaan vuoden ajan.

BBC haastatteli Lopeteguita, joka kertoi haluavansa valmentaa edelleen Valioliigassa. Englannissa asustava Lopetegui odottaa tarjouksia.

– Katsotaan, mitä tapahtuu. Tässä työssä ei tiedä, mitä seuraavana päivänä tapahtuu, mutta jos minulta kysytään, mitä haluaisin tapahtuvan, on vastaukseni selvä. Haluan jäädä Englantiin ja valmentaa Valioliigassa. Se on selvää.

Lopetegui jäi asumaan Wolverhamptoniin.

– Olen todella onnellinen täällä. Nautin monista asioista Wolverhamptonissa ja minua kohdellaan täällä upeasti. Yritän vaimoni kanssa hyödyntää kaiken vapaa-ajan täällä. Haluamme tutustua paremmin englantilaiseen kulttuuriin. Rakastamme tämän maan historiaa. Olemme vierailleet useissa kaupungeissa ja teemme niin jatkossakin.

– Viikonloppuisin yritän katsoa mahdollisimman paljon erilaisia otteluita ja pysyä kärryillä siitä, mitä Valioliigassa tapahtuu. Olemme täällä todella onnellisia ja tavoitteeni on jäädä Englantiin pidemmäksi aikaa.