Aston Villa voitti torstaina AZ Alkmaarin kotikentällään 2-1 Konferenssiliigassa.

Villan Clément Lenglet heilutti verkkoa jo kolmannella minuutilla, mutta osuma hylättiin paitsion takia.

Myös Alkmaar sai pallon kerran maaliin näyttävän kuvion päätteeksi, mutta lippu nousi jälleen. Tauolle mentiin 0-0-tilanteessa.

Toista puolikasta oli takana reilut kuusi minuuttia, kun vierailijat menivät johtoon. Pitkä avaus yllätti Villan puolustuslinjan täysin ja Vangelis Pavlidis karkasi läpiajoon viimeistelemään.

Kotijoukkue tuli kuitenkin tasoihin kymmenisen minuuttia myöhemmin, kun Diego Carlos nousi korkeimalle Leon Baileyn antamassa kulmapotkussa ja puski kuulan sisään.

Villan voittomaali syntyi 81. minuutilla hienon hyökkäyksen päätteeksi. Pallo liikkui vauhdilla pelaajalta toiselle, kunnes Douglas Luiz lähetti nappikeskityksen Ollie Watkinsille, joka puski kauden 10. osumansa verkkoon.

Aston Villa jatkaa tuloksen myötä lohkossa toisena, tasapisteissä kärkijoukkue Legia Varsovan kanssa. Zrinjski Mostar ja AZ Alkmaar ovat kärkikaksikkoa kuusi pistettä perässä, kun kullakin joukkueella on enää kaksi lohkopeliä jäljellä.