Manchester United koki jälleen suuren pettymyksen Mestarien liigassa jäätyään Galatasarayn kanssa 3-3 -tasapeliin Turkissa.

Pistemenetys tiesi sitä, että Manchester Unitedin urakka Mestarien liigassa päättyy varsin todennäköisesti lohkovaiheeseen. Jatkopaikka vaatisi voittoa Bayern Münchenistä ja lisäksi sitä, että FC Kööpenhaminan ja Galatasarayn välinen ottelu päättyisi tasapeliin.

Manchester United johti keskiviikkoista ottelua 2-0 ja 3-1, muttei onnistunut pitämään kiinni johtoasemastaan. Maalivahti André Onana teki muutaman suuren virheen, jotka nosti Galatasarayn mukaan otteluun. Manchester Unitedin päävalmentaja Erik ten Hag ei erikseen syytellyt Onanaa.

– Hän on kunnossa. Kuten sanoin, ei kyse ole yksilöistä. Tietenkin yksilöiden virheet voivat tehdä eron ja siitä kannetaan vastuu, mutta kyse on aina joukkueesta. Joukkueemme on hyvä. Kaikki pelaajamme ovat hyviä ja ansaitsevat vain parasta, koska he ovat loistavia yksilöitä. Puhun koko joukkueesta.

– Mielestäni pelasimme todella hyvän ottelun. Voitamme ja häviämme yhdessä. Mielestäni voit nähdä joukkueen kehittymisen. Otan monta positiivista asiaa mukaan tästä ottelusta.

Ten Hag oli tyytyväinen joukkueensa peliesitykseen.

– Pelasimme niin kuin haluan joukkueeni pelaavan. Oli nautinnollista katsoa proaktiivista, dynaamista ja rohkeaa jalkapalloa. Teimme hienoja maaleja. Muutamista takaiskuista huolimatta taistelimme loppuun asti ja meidän olisi pitänyt voittaa ottelu suurten maalipaikkojemme myötä. Tietenkin olen pettynyt, koska meidän olisi pitänyt käsitellä itse peliä paremmin, mutta opimme siitä.

LUE MYÖS