Manchester Unitedin europelit ovat ohi. Mestarien liigan pudotuspeleihin ei ole asiaa, mutta ei myöskään Eurooppa-liigan jatkopeleihin, sillä joukkue jäi alkulohkossaan viimeiseksi.

Lohkovaiheen viimeisellä kierroksella United hävisi kotonaan Bayern Münchenille 0-1. Bayern voitti maaliodottaman 1,11-0,25, mutta Unitedin päävalmentaja Erik ten Hag oli silti sitä mieltä, että lopputulos oli väärä.

– Joukkue pelasi todella hyvin. Olimme puolustus- ja prässipelissä todella hyviä. Voitimme paljon palloja takaisin, etenkin toisella puoliajalla, ten Hag sanoi TNT Sportsin haastattelussa.

– Emme hyödyntäneet hyviä asioita tarpeeksi hyvin. Pelasimme vahvaa joukkuetta vastaan. Bayernilla on aina rutkasti yksilötaitoa. Vaikkeivät he pelaisi erityisen hyvin, he kykenevät silti luomaan sen yhden hyvän paikan – niin tässä kävi.

– Me haluamme olla tasaisempia. Minun on pystyttävä kehittämään joukkuetta ja ohjaamaan pelaajia. Pelaajien taas on otettava vastuuta. Meidän on tehtävä nämä asiat yhdessä.

– Pelaajat antoivat kaikkensa, kaikki näkivät sen. Minun on annettava suuret kehut siitä, miten joukkue pelasi hyvää Bayernia vastaan.

Ten Hag ei halunnut puhua negatiiviseen sävyyn tämän kauden Mestarien liiga -taipaleesta.

– Ei minua kaduta. Tavoite on aina edetä alkulohkosta pudotuspeleihin, mutta tästä on vain opittava ja hyväksyttävä se, että me pelasimme toisinaan hyvää jalkapalloa.

LUE MYÖS