Manchester United jäi Mestarien liigan lohkossaan nöyryyttävästi viimeiseksi. 

Manchester United hävisi lohkovaiheen päätöskierroksella kotikentällään Bayern Münchenille 0-1. Kuudesta lohko-ottelusta tuloksena oli vain yksi voitto ja neljä pistettä.

Pelaajaurallaan 12 vuoden ajan Manchester Unitedissa pelannut Rio Ferdinand pitää lohkon jumbopaikkaa ansaittuna. Ferdinand on etenkin pettynyt siihen, miten Manchester United pelasi lohko-otteluissaan. Puolustaminen osoittautui vaikeaksi, ellei mahdottomaksi.

– Olen todella pettynyt. Lohkoarvonnan jälkeen olisit voinut odottaa Manchester Unitedin pääsevän jatkoon. On käsittämätöntä, miten vähän pisteitä Manchester United keräsi vieraspeleissä, vaikka teki niissä kaikissa kolme maalia. 12 tehtyä ja 15 päästettyä. Se kertoo kaiken joukkueen ongelmasta. 

– Manchester United pelaa itsemurhajalkapalloa. He pelaavat kuin koripalloa, eli hyökkäävät jatkuvasti. Et voi pelata tuolla tavalla tällä tasolla, sillä sinua rangaistaan välittömästi. Saat sen, mitä ansaitset. Jos et ole kliininen, etkä laita otteluita pakettiin, et ansaitse jatkopaikkaa, Ferdinand summasi TNT Sportsille.

Valioliigassa parhaillaan kuudentena oleva Manchester United kohtaa viikonloppuna sarjaottelussa Liverpoolin.

LUE MYÖS:

Se siitä! Manchester United syöksyi ulos Mestarien liigasta

Man United romahti lohkojumboksi – Erik ten Hag: ”Olimme todella hyviä”

Yksi tilasto summaa Man Unitedin surkeuden – näin kävi myös 50 vuotta sitten ja silloin lopputulos oli karmea

Paul Scholes ei ymmärrä Manchester Unitedin toimintaa siirtomarkkinoilla: ”Tekivät kesällä muutaman suuren virheen”