Brentfordin päävalmentaja Thomas Frank on vahvistanut, että pannansa kärsinyt tähtihyökkääjä Ivan Toney palaa suoraan joukkueen avaukseen.

Toneyn, 27, kahdeksan kuukauden pelikielto vedonlyöntirikkomuksista tuli virallisesti päätökseensä tällä viikolla. Englannin maajoukkuekärjen on määrä palata tositoimiin lauantaina, kun Brentford isännöi Nottingham Forestia Valioliigassa.

Viime kaudella Toney tehtaili Valioliigassa 20 osumaa ja tuli sarjan maalipörssissä kolmanneksi. Hän sai jatkaa harjoittelua Brentfordin kanssa syyskuussa, ja aiemmin tässä kuussa Toney teki hattutempun Brentfordin kakkosjoukkueen ottelussa.

– Hän on täpinöissään kuin kahdeksanvuotias. Katson silmiin pelaajaa, joka on hyvin sitoutunut, kommentoi Frank Sky Sportsin mukaan.

– Hän aloittaa huomenna [Nottingham Forestia vastaan] ja on joukkueen kapteeni. Olen aika varma, että hän on valmis.

– Hän on erityinen hahmo, fantastinen ihminen, jonka kanssa on mukava olla. Hänen energiansa, hymynsä ja positiivisuutensa on valtava asia.

– Hän raahaa ihmisiä eteenpäin – hän haluaa voittaa. Se on valtava piristysruiske. Se on kuin uusi hankinta. Hän on mielestäni liigan toiseksi paras hyökkääjä.

Premier League

@premierleague
Ivan Toney will captain Brentford tomorrow on his return to Premier League action 👇

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!