Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag sanoo, että hänen voittoprosenttinsa voisi olla huomattavasti suurempi ilman huonoa tuuria loukkaantumisten kanssa.

Ten Hag on johdattanut Unitedin tasan sataan otteluun siirryttyään seuraan kesällä 2022 Ajaxista. Manchesterilaiset ovat voittaneet noista peleistä 61, hävinneet 28 ja pelanneet tasan 11 kertaa.

Hollantilaisluotsin mukaan loukkaantumiset ovat vaikuttaneet suuresti joukkueen menestymiseen.

– Se (voittoprosentti) kertoo meille, että olemme menossa oikeaan suuntaan. Kuvitelkaa, jos meillä olisi ollut paljon enemmän pelaajia käytettävissä ja ei takaiskuja ja vammoja. Voittoja voisi helposti olla 75, ja se kertoo tämän joukkueen valoisasta tulevaisuudesta, kommentoi ten Hag Guardianin mukaan.

– Kun verrataan sitä muihin managereihin, muihin joukkueisiin tai edellisiin managereihin tässä isossa seurassa, näkee, että tulevaisuus on valoisa.

Ten Hagin mukaan United on esiintynyt tällä kaudella niin hyvin kuin se on käytettävissä olleilla pelaajilla pystynyt.

– Yksikään joukkue ei pärjää näin monen loukkaantumisen kanssa. Mielestäni olemme pelanneet maksimitasolla, jos otetaan huomioon pelaajien saatavuus. Meiltä on puuttunut niin monta avainpelaajaa koko kauden ajan. Esitykset, joita olemme nähneet tammi- ja helmikuussa, kun pelaajat ovat olleet käytettävissä, ovat olleet erittäin hyviä.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🚨 Ten Hag: "We are in the right direction. Imagine we had many more players available and not setbacks and injuries... could easy have 75 wins!".

"You can see there is a bright future for this team".

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!