Wayne Rooney on kommentoinut Marcus Rashfordin vaikeaa kautta. Manchester Unitedin legenda uskoo seuran nykyisen tähden pystyvän edelleen rikkomaan hänen maaliennätyksensä.

Rashford teki lauantaina rangaistuspotkusta kauden seitsemännen maalinsa Valioliigassa 2-0-voitossa Evertonia vastaan. Englantilaishyökkääjä on kuitenkin kaukana viime kauden 30 osumastaan.

Rooney ei ole varma, pystyykö Rashford saavuttamaan parasta kuntoaan Manchesterissa.

– Hän on Unitedin mies ja Englannin maajoukkueessa. Silloin saatat joutua arvostelun kohteeksi. Hän on Manchesterin poika ja toivon hänen löytävän kuntonsa viettääkseen pitkän uran täällä, Rooney kommentoi TNT Sportsille.

– Ehkä hänen täytyy siirtyä toiseen seuraan. Toivottavasti Ineosin projekti auttaa tekemään hänestä yhden seuran pelaajan.

Rashford, 26, on tällä hetkellä Man Unitedin kaikkien aikojen maalipörssissä sijalla 12 tehtyään 129 osumaa. Tilaston ykkönen Rooney teki urallaan 253 maalia.

Rooney uskoo edelleen Rashfordin olevan se pelaaja, joka pystyy rikkomaan hänen ennätyksensä.

– Hän on se yksi pelaaja, jonka uskon pystyvän rikkomaan ennätykseni. Toivon hänen tekevän sen, mutta hän tarvitsee johdonmukaisuutta esityksiinsä. Tämä kausi ei ole ollut hänen uransa parhaita. Hänen täytyy löytää vireensä ja tulla johtajaksi, Rooney totesi.

LUE MYÖS!