Chelsean päävalmentaja Mauricio Pochettino sanoo, että uusi manageri olisi täysin saman projektin edessä kuin hänkin.

Viikko sitten osa Chelsean vieraskannattajista buuasi Pochettinolle ja vaati hänelle potkuja, kun sinipaidat olivat tappiolla 2-2-tasapeliin päättyneessä sarjaottelussaan Brentfordia vastaan.

Kannattajat myös huusivat Pochettinon korvaajaksi Chelsean entistä päävalmentajaa José Mourinhoa, joka johdatti kahdella aiemmalla pestillään joukkueen Valioliigan mestaruuksiin.

Pochettino luotsaa Chelseaa ensimmäistä kauttaan, mutta hänen tulevaisuutensa on ollut iso kysymysmerkki heikkojen tulosten takia. Kirjoitushetkellä Chelsea on Valioliigassa vasta 11:nä, ja FA Cupin voittaminen näyttää joukkueen ainoalta tieltä europeleihin.

Argentiinalaisluotsin mukaan tämän päivän Chelsea ei ole vertailukelpoinen menneiden vuosien menestysjoukkueisiin.

– Tämä on eri Chelsea. Jos meidät tuomitaan vertaamalla tilannetta Chelsean menneisyyteen, niin kukaan ei varmasti tule onnistumaan. Kannattajat eivät tule rakastamaan toista valmentajaa enempää [kuin minua]. Kyseessä on uusi projekti, ja ihmisten on ymmärrettävä se, kommentoi Pochettino Evening Standardin mukaan.

Pochettino sanoi, että hän ei ”ikinä” eroaisi tehtävästään. Argentiinalaisvalmentajalta kysyttiin, pystyisikö Mourinho parempaan suoritukseen Chelseassa kuin hän.

– Kunnioitan Joséa. Hän on ystäväni ja hän teki uskomatonta työtä tässä seurassa. Olosuhteet ovat olosuhteita. Meidän on jatkettava eteenpäin, meidän on uskottava itseemme ja hyväksyttävä kaikki, mitä kannattajilta tulee. Kunnioitan heitä.

– Teidän on kysyttävä pelaajilta. Jos pelaajat ovat sitä mieltä, että joku toinen valmentaja pystyisi parempaan, minä sanon ensimmäisenä: ”Hei, menkää puhumaan omistajalle ja urheilutoimenjohtajalle”.

– Minä tulin tänne, koska tiesin, että tästä tulisi vaikeaa, mutta tiesin myös, että tarvitsemme aikaa ja uskoa.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🔵 Pochettino on considering quitting as Chelsea manager: "No, no, no. Why? Never".

"You need to ask the players. But you can say the way they behave, it's clear they are behind us".

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!