Newcastlen laitahyökkääjä Anthony Gordon sanoo, että Skotlannin edustaminen ei ole tullut hänelle missään vaiheessa mieleen.

Gordon, 23, on syntynyt Englannissa ja edustanut synnyinmaataan nuorten maajoukkueissa. Viime kesänä hänet valittiin turnauksen parhaaksi pelaajaksi, kun Englanti voitti alle 21-vuotiaiden EM-kultaa.

Isovanhempiensa kautta Gordonilla olisi mahdollisuus edustaa myös Skotlantia, joka on ollut erittäin kiinnostunut hänen palveluksistaan. Lehtitietojen mukaan Skotlanti tiedusteli Gordonia A-maajoukkueeseensa, kun hän jäi viimeksi Englannin ryhmästä ulos.

Englannin päävalmentaja Gareth Southgate kutsui kuitenkin Gordonin maaliskuun A-maaotteluihin Brasiliaa (23.3.) ja Belgiaa (26.3.) vastaan.

– En koskaan ajatellut sitä, enkä nyt halua olla epäkunnioittava Skotlantia kohtaan, kommentoi Gordon BBC:n mukaan.

– Olen määrätietoisesti halunnut pelata Englannin paidassa siitä asti, kun, kun olin viisi tai kuusi vuotta vanha, eikä mikään voi koskaan horjuttaa sitä. En antaisi itselleni koskaan anteeksi, jos en pääsisi tähän pisteeseen.

– Se on unelma, joka minulla on ollut nuoresta asti, eikä mikään muu ole koskaan tullut mieleeni.

Englannilla riittää tällä hetkellä laadukkaita vaihtoehtoja hyökkäyspäähän, mutta Gordon uskoo, että hänen johdonmukainen tekemisensä voi poikia hänelle kutsun kesän EM-kisoihin. Gordon on pelannut tällä kaudella Newcastlessa 40 ottelua tehden niissä yhteensä kymmenen maalia ja syöttäen seitsemän.

– En usko, että olen koskaan ollut yhtä johdonmukainen urallani tähän mennessä. Tähän joukkueeseen ei pääse, jossei pysty siihen. Olen kiitollinen siitä, koska saan nyt näyttää osaamistani.

– Ehkä se olisi ollut hieman liian aikaista, jos olisin tullut joukkueeseen aikaisemmin. Kaikki tapahtuu ajallaan.

BBC Sport

@BBCSport
Anthony Gordon says playing international football for Scotland was "never a thought".

#BBCFootball

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!