Andoni Iraolan mielestä Bournemouthilta ryöstettiin rangaistuspotku lauantain kotiottelussa Manchester Unitedia vastaan. Kirsikat nappasi vierailtaan pisteen 2-2-tasalukemiin päättyneessä taistelussa.

Bournemouth oli saada rangaistuspotkun ottelun lisäajalla, kun Willy Kambwala kaatoi Ryan Christien aivan Unitedin boksin reunalla. Alun perin tuomittu pilkku kuitenkin kumoutui VAR-tarkastuksen jälkeen.

Myös Bruno Fernandesin 2-2-tasoitusmaaliin johtanut vihellys oli Iraolan mielestä kova tuomio. Adam Smithille vihellettiin tuolloin käsivirhe Kobbie Mainoon laukauksen osuttua häneen.

– Meidän on arvostettava pistettä. Yksi piste Manchester Unitedista on tärkeä. Mutta jos joku ansaitsi tänään voittaa, se oli Bournemouth, Iraola totesi ottelun jälkeen lehdistölle.

– Erityisesti se viimeinen tuomio. VAR tuli asian väliin, jonka olisi pitänyt olla ilmiselvä. Rike jatkuu siinä boksin sisällä, eikä hän (Kambwala) anna Ryanin (Christien) pelata tilannetta loppuun.

Tasapeli pudotti Manchester Unitedin sarjataulukossa seitsemänneksi. Manchesterilaisseura on voittanut viimeisestä seitsemästä Valioliiga-ottelustaan vain yhden.

Man United ei ole sijoittunut Valioliiga-historiansa aikana koskaan seitsemättä sijaa alemmaksi sarjataulukossa.

LUE MYÖS!