Leicesterin odotetaan aloittavan jatkosopimusneuvottelut konkarihyökkääjänsä Jamie Vardyn kanssa, kun joukkueen nousu Valioliigaan on varmistunut, kertoo Athletic.

Vardyn, 37, nykyinen diili päättyy tulevana kesänä, mutta kumpikin osapuoli haluaa neuvotella yhteistyön jatkumisesta.

Leicester johtaa Mestaruussarjaa neljän pisteen erolla Leedsiin, kun kummallakin on enää kaksi peliä jäljellä. Kolmantena majaileva Ipswich on viisi pistettä perässä Leicesteriä, mutta se on pelannut ottelun vähemmän.

Athleticin mukaan Vardylla ei ole vielä aikomustakaan ripustaa nappulakenkiään naulaan. Hän haluaa jatkaa uraansa, ja mieluiten Leicesterissä, jolle hän on iskenyt 12 kauden aikana 188 maalia.

Vardy nostettiin täksi kaudeksi Leicesterin kapteeniksi uuden päävalmentajan Enzo Marescan toimesta. Manchester Citystä saapunut italialaisluotsi toi Leicesteriin täysin uudenlaisen pelityylin, mutta Vardy on sopeutunut muutoksiin hyviin. Konkarikärki on onnistunut maalinteossa keskimäärin 98 minuutin välein, vaikka hän on päässyt avaukseen vain 18 kertaa.

Leicesterin ensi kauden suunnittelua on vaikeuttanut EFL:n seuralle asettama rekisteröintikielto, joka johtuu kannattavuutta ja kestävyyttä koskevien sääntöjen rikkomisesta. Rangaistus on vaikeuttanut sopimuskatkoisten pelaajien kanssa neuvottelua.

Lisäksi Leicesterin odotetaan saavan rangaistus, jos se nousee Valioliigaan, koska sitä syytetään pääsarjan taloussääntöjen rikkomisesta kaudella 2022-23. Näillä näkymin sitä ei kuitenkaan uhkaa siirtokielto.

Vardyn lisäksi myös Jannik Vestergaardilla, Kelechi Iheanacholla, Wilfred Ndidillä, Marc Albrightonilla ja Dennis Praetilla on sopimus päättymässä.

The Athletic | Football

@TheAthleticFC
Leicester City are expected to hold talks with Jamie Vardy over a new contract if and when promotion to the Premier League is confirmed.

#LCFC

More from @RobTannerLCFC ⬇️

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!