Manchester Unitedille valtava takaisku – hyökkääjä haluaa agentin mukaan jättää seuran

© Kuva: Getty Images

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Manchester Unitedin hyökkääjän Anthony Martialin agentti vahvistaa, että ranskalaispelaaja haluaa jättää Old Traffordin. Martial, 22, ei ole saanut säännöllisesti peliminuutteja manageri José Mourinhon alaisuudessa.

Vuonna 2015 Monacosta hankitun Martialin sopimus umpeutuu vuonna 2019, mutta seuralla on mahdollisuus aktivoida optio yhdestä lisävuodesta.

– Harkittuaan huolellisesti kaikkia vaihtoehtoja ja parametrejä, Anthony on päättänyt, että hän haluaa lähteä Manchester Unitedista, agentti Philippe Lamboley kertoi RMC Sportille.

Lamboleyn mukaan United halusi tarjota Martialille jatkosopimusta. Seura ei halua pelaajan lähtevän, mutta osapuolet eivät ole päässeet neuvotteluissa sopuun.

– Jos Manchester United, maailman mahtavin seura, ei pääse sopimukseen kahdeksan kuukauden neuvottelujen jälkeen, se tarkoittaa, etteivät he oikeastaan pidä häntä tärkeänä pelaajana, sanoi Lamboley.

– Meillä ei yksinkertaisesti ole samaa näkemystä Anthonyn tulevaisuudesta. Hän on pettynyt, koska hän on osoittanut rakkautta seuraa ja kannattajia kohtaan kolmen viime vuoden aikana. Voin kertoa teille, että ilman kannattajien ehdotonta rakkautta, Anthony olisi pyytänyt lähtöä Manchester Unitedista aiemmin.

Lähde: London Evening Standard

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden