Chelsea-puolustaja turhautui Maurizio Sarrin harjoituksiin: ”Se on kuin istuisi koulun penkillä”

© Kuva: Getty Images

Chelsea-puolustaja Antonio Rüdiger on verrannut Maurizio Sarria koulun opettajaan.

Sarri on kärsinyt hankalasta debyyttikaudesta Chelsean peräsimessä. Viimeaikaiset murskatappiot Bournemouthille ja Manchester Citylle ovat pudottaneet lontoolaisseuran Valioliigan TOP4:n ulkopuolelle.

Sekä Chelsea-fanien kärsimys on kovalla koetuksella. Seurajohdonkin kerrotaan pohtivan jo Sarrin erottamista.

Rüdiger kertoo olevansa tyytymätön Sarrin valmennustapoihin, jotka painottuvat fyysisen harjoittelun sijasta taktisiin asioihin.

– Harjoittelu ei ole sellaista missä juoksisimme vaikkapa boksista boksiin. Se ei ole fyysistä, vaan taktisia harjoituksia joita hän [Sarri] haluaa tehdä, Rüdiger kertoi Sky Sportsille.

– Se on kuin istuisi koulun penkillä kuuntelemassa kaiken aikaa jotain toista. Loppujen lopuksi meidän on kuitenkin tehtävä työmme.

Torstaina Chelsea kohtaa Eurooppa-liigan pudotuspelikierroksen toisessa osaottelussa Malmön. Lontoolaisseura voitti ruotsalaiset 2-1-lukemin viime viikolla.

Malmö-kamppailun jälkeen on kuitenkin luvassa Liiga-cupin finaali Manchester Cityä vastaan. Rüdiger haluaakin joukkueensa olevan täysin valmiina kyseistä ottelua varten.

– Ensinnäkin torstaina, on tärkeää että pysymme kilpailussa ja taistelemme sen voitosta.

– Sitten, sunnuntaina on iso ottelu Cityä vastaan Wembleyllä. Se tuo esille totuuden. Se tulee näyttämään tämän kauden aikeemme ja kilpailukykymme Cityä, sekä Liverpoolin ja Tottenhamin tasoisia joukkueita vastaan.

– Pelaamme tietysti aina managerillemme, mutta haluamme myös tuloksia. Haluamme voittaa. Kukaan pelaaja ei halua yhtä heikkoa virettä kuin meillä on nyt ollut.

Kertoimet ottelulleChelsea - Tottenham22.02.2020