Everton-puolustaja Lucas Digne on hyvin luottavainen liverpoolilaisseuran projektiin. Hänen mielestään 60-vuotias mestarivalmentaja Carlo Ancelotti pystyy johdattamaan joukkueen tulevien vuosien aikana Mestarien liigaan.

Everton kääntyi yhden maailman arvostetuimman managerin puoleen, kun se antoi Marco Silvalle potkut joulukuussa 2019. Ancelotti, joka on valmentanut pitkän uransa aikana esimerkiksi Chelseaa, Real Madridia ja AC Milania, on onnistunut nostamaan sinipaidat putoamisviivan tienoilta sarjataulukon 12. sijalle.

Digne uskoo, että Everton voidaan nähdä ensimmäistä kertaa koskaan Mestarien liigan lohkovaiheessa, jos se onnistuu jatkamaan sen nykyistä kehityskaartansa Ancelottin alaisuudessa.

Carlo Ancelotti on tehnyt hyvää jälkeä Evertonissa. Kuva: Getty Images

– Selviytyäksemme [jo ensi kaudeksi] Eurooppaan, meidän on viimeisteltävä [kausi] todella hyvin. Eurooppaan pääseminen olisi parasta seuralle ja faneille. Me rakennamme projektia. Meillä on todella hyviä pelaajia, Digne kertoi Sky Sportsille.

[readmore from=Everton]

– He (Everton) ovat ostaneet paljon pelaajia viimeisen parin vuoden aikana, he ovat sijoittaneet paljon. Meidän on selviydyttävä neljän parhaan joukkoon ja pelata Mestarien liigassa.

– Me rakennamme todella hyvää projektia [Ancelottin alaisuudessa]. Me voimme saavuttaa jotain todella erityistä ja mahtavaa.

– Me pystymme parempaan kuin viime vuonna (8. sija Valioliigassa) ja ehkä päästä Eurooppaan. Meillä on jotain erityistä Goodison Parkilla. Kaikki antavat parastaan. Meidän on pidettävä tämä mentaliteetti.