Chelsean luotsi Maurizio Sarri hehkuttaa Eden Hazardin ominaisuuksia maailmanluokan jalkapalloilijana, mutta italialaisen mielestä belgialaispelaaja ei ole johtajatyyppi.

Sarri mainitsee César Azpilicuetan ja David Luizin potentiaalisina johtajina, mutta Hazard on eri maata.

– En tiedä, tällä hetkellä hän on enemmän yksilö kuin johtaja. Hän on tärkeä meille, loistava pelaaja, hän pystyy aina ratkaisemaan ottelun kahdessa minuutissa, joskus yhdessä, Sarri kommentoi.

– Tällä hetkellä hän ei ole johtaja – loistava pelaaja, yksi maailman parhaista. Pidän parempana sitä, että hän puhuu jaloillaan. Uskon hänen sanovan, että valmentajat ovat käskeneet häntä tekemään enemmän. Mielestäni hänen on tehtävä enemmän, koska hänen potentiaalinsa on hänen suorituksiaan korkeampi.

[readmore from=Maurizio-Sarri]

Sarri pitää 28-vuotiasta Hazardia mahtavana yksilönä, joka toimii kentällä vaiston varassa.

– Hänelle on erittäin vaikeata pelata vain yhdellä paikalla. Hän pitää erittäin paljon pallon luo menemisestä, hän haluaa pallon jalkoihinsa. Hänen on kuitenkin erittäin vaikeata pelata kärkipelaajana, mutta myös laiturina.

Huhut ovat vieneet belgialaista Real Madridin riveihin, mutta Sarrin mukaan pelaajan tulevaisuuden suhteen ei ole tehty vielä minkäänlaisia päätöksiä.

Lähde: Sky Sports