Tottenhamin maalitykki Harry Kane ei Sky Sportsin tietojen mukaan ole ilmestynyt tänään joukkueen harjoituksiin.

Siirtohuhuissa Manchester Cityyn yhdistetyn Kanen, 28, oli määrä palata aamulla Spursin vahvuuteen lyhyen loman jäljiltä.

Sky Sportsin mukaan kärkipelaaja uskoo, että hänellä on seuran kanssa herrasmiessopimus siitä, että hän saa lähteä seurasta tänä kesänä. Tottenham kiistää asian.

Manchester Evening News uutisoi aiemmin, että Cityn haaveet Kanen hankkimisesta tänä kesänä päättyvät, mikäli City onnistuu naaraamaan Aston Villan pelintekijän Jack Grealishin jättisummalla riveihinsä.

City on tiettävästi tehnyt 100 miljoonan punnan tarjouksen Grealishista. Villa haluaisi pitää kiinni 25-vuotiaasta timantistaan, mutta kaupan uskotaan toteutuvan, mikäli pelaaja itse ilmoittaa seurajohdolle siirtohaluistaan.

Grealish ja Kane ovat Cityn prioriteettikohteet siirtomarkkinoilla. Miehistöön tarvittaisiin mitat täyttävä kärkipelaaja seuran kaikkien aikojen parhaan maalipyssyn Sergio Agüeron vaihdettua maisemaa.

Manchester Evening Newsin tietojen mukaan Kanen siirto ei kuitenkaan ole taloudellisesti toteuttamiskelpoinen, jos City kaappaa sitä ennen Grealishin. Spurs on hinnoitellut Englannin kapteenin reilusti yli 100 miljoonan punnan arvoiseksi – eikä ole halukas luopumaan tästä.

Kanen on kerrottu haluavan Cityyn, mutta lontoolaisseuralla ei ole minkäänlaista tarvetta myydä. Sopimusta on jäljellä vielä kolme vuotta.

Valioliigan jättiseuroista myös Manchester United ja Chelsea ovat tiettävästi kiinnostuneita Kanesta.