Katso: José Mourinho nauratti lehdistötilaisuudessa – vitsaili hankkivansa Peter Crouchin erikoisluvalla Tottenhamiin

© Kuva: Getty Images

Tottenhamin tähtihyökkääjän Heung-Min Sonin loppukausi on vaarassa murtuneen käden takia.

Eteläkorealainen, joka pelasi loukkaantumisestaan huolimatta Aston Villaa vastaan viime sunnuntaina, joutuu leikkauspöydälle ongelman korjauttamiseksi. Tottenhamin manageri José Mourinho ei usko, että Son kykenee pelaamaan Spursille enää koko loppukauden aikana.

Sonin poissaolo tulee tekemään joukkueelle erityisen kipeää, sillä Harry Kane on jo valmiiksi sivussa takareisivammansa takia. Mourinhon on toivottava, että Tottenhamin muu ryhmä pystyy paikkaamaan kaksikon saappaat valkopaitojen hyökkäyksessä.

Jos Valioliigan säännöt oltaisiin kirjoitettu Espanjassa, Tottenham saattaisi saada erikoisluvan uuden hyökkääjän hankkimiseksi, vaikka siirtoikkuna onkin jo sulkeutunut.

La Liga myönsi maanantaina Barcelonalle erikoisluvan yhteen pelaajahankintaan, sillä joukkueen laitahyökkääjä Ousmané Dembélé kärsi vakavan takareisivamman siirtoikkunan sulkeuduttua.

Mourinho ei usko, että Valioliigan sääntökirja pitäisi sisällään samanlaista pykälää.

– En ole tutkinut asiaa, enkä tiennyt tästä [Barcelonan saamasta] mahdollisuudesta. En usko että se on mahdollista, jos totta puhutaan. En usko että se on mahdollista, Mourinho pohti tiistain lehdistötilaisuudessa.

Kun Mourinholta kysyttiin kenet hän hankkisi, jos Tottenham saisi samanlaisen luvan, portugalilaisluotsi virnisti ja vastasi: ”Peter Crouch!”

Crouch vastasi Mourinhon vitsiin Twitterin puolella ja kertoi olevansa ”valmis” haasteeseen.

Peter Crouch pelasi suurimman osan hänen värikkäästä Valioliiga-urastaan Stoke Cityssä, mistä hän siirtyi viimeiseen seuraansa Burnleyyn tammikuussa 2019. Tottenhamia vuosina 1998-2000 ja 2009-2011 edustanut Crouch jäi viime heinäkuussa eläkkeelle 38 vuoden ikäisenä.

Lue lisää: