Liverpool-legenda Jamie Carragherin mielestä hänen entisen seuransa ei tarvitse tehdä isoja pelaajahankintoja kesän siirtomarkkinoilta, sillä hänen mielestään yksi uusi huippuhyökkääjä riittää.

Liverpool on tällä hetkellä vain kahden voiton päässä odotetun Valioliiga-mestaruuden varmistamisesta. Jürgen Kloppin miehistö on dominoinut Englannin pääsarjaa, ja siitä suuri kiitos kuuluu punapaitojen tähtihyökkääjille.

Mohamed Salah, Sadio Mané ja Roberto Firmino ovat johdattaneet Liverpoolin 25 pisteen johtoon sarjataulukon kärjessä. Carragherin mielestä kivenkova kolmikko voisi kuitenkin kaivata yhden uuden tukipilarin ensi kautta varten – jonkun joka olisi Divock Origia hieman parempi.

Divock Origi on tehnyt vahvaa työtä paikatessaan Liverpoolin tähtihyökkääjiä. Kuva: Getty Images

RB Leipzigin Timo Werneriä ollaan esimerkiksi huhuiltu aktiivisesti Anfieldin suuntaan.

– En usko että Liverpool tarvitsee kovinkaan paljoa, oikeasti. He tarvitsevat huippuhyökkääjän, eli jos olen rehellinen, he tarvitsevat paremman Divock Origin, Carragher kertoi Liverpool Echolle.

[readmore from=Liverpool]

– Hyökkäyskolmikon lähestyessä 28-29 vuoden ikää, joukkue saattaisi saada heidän parhaasta suorituskyvystään vielä toiset 18 kuukautta irti [uuden hyökkääjän avulla], mutta koska tämä sama kolmikko ei tule pysymään kasassa toista 3-4 vuotta, seuran on valmistauduttava siihen.

– Me emme ole vielä nähneet tarpeeksi Takumi Minaminosta, joka voi mielestäni tuoda jotain uutta. Mutta uskon että hän on pikemminkin korvaaja Adam Lallanalle tai Xherdan Shaqirille.

– Ja vaikka seurasta löytyy paljon nuorempia vaihtoehtoja, tarvetta voisi olla myös uudelle vasemmalle laitapuolustajalle jos James Milner ei pysty enää paikkaamaan Andy Robertsonia sillä pelipaikalla. [Akatemialupauksista] paikan voisi myös ottaa Adam Lewis tai Yasser Larouci.