Entinen Arsenal-pelaaja Paul Merson uskoo, että Maurizio Sarrin on nieltävä ylpeytensä jatkaakseen Chelsean managerina. Italialaisvalmentajan jääräpäisyys pelisysteemiinsä on kerännyt runsaasti kritiikkiä Bluesin kannattajilta.

6-0-tappio Manchester Citylle ja 2-0-lukemin putoaminen FA Cupissa Manchester Unitedia vastaan ovat vaarantaneet Sarrin työpaikan. Mersonin mielestä italialaisen suunnitelmien täytyy nyt muuttua ennen sunnuntain Liigacupin finaalia.

Chelsea kohtaa tuolloin uudestaan Cityn.

– Hänen täytyy olla valmis muuttamaan. Jos hän pelaa samaa ”Sarripalloa”, Manchester City repii Chelsean riekaileiksi. Se olisi hänen loppunsa, Merson arvosteli Sky Sportsin asiantuntijana.

– Jos näemme erilaisen ryhmän, joka muuttaa pelaamistaan ja tekee Man Citylle olon tukalaksi, silloin ehkä antaisin hänelle lisäaikaa. Mutta jos hän jatkaa samalla tavalla ja City murskaa heidät uudestaan, se on sitten siinä.

– Sitä haluaa uskoa, että hän muuttaisi asioita. Muuten se olisi korkeimman luokan hulluutta. Olet hävinnyt joukkueelle muutama viikko sitten 6-0 ja aiot pelata samalla tavalla. Sanoisin sen olevan aivan hullua.

Chelsea pelaa vielä ennen Liigacupin finaalia Eurooppa-liigaa. Torstain ensimmäisen pudotuspelikierroksen ottelussa vastassa on Malmö.