Liverpoolin entinen pelaaja Danny Murphy puolustaa Mohamed Salahia, joka on joutunut joidenkin kannattajien kynsiin kommentoituaan mahdollista lähtöään Anfieldilta.

Real Madrid ja Barcelona ovat kumpikin kiinnostuneita 28-vuotiaasta laitahyökkääjästä, joka ei suostunut sulkemaan ovea La Liga -siirrolle aiemmin tässä kuussa. Salah sanoi olevansa täysin keskittynyt Liverpooliin, mutta myönsi kaiken olevan seuran käsissä.

– Mielestäni Madrid ja Barcelona ovat huippuseuroja… Emme koskaan tiedä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu, Salah totesi AS:n haastattelussa.

Salah on tehnyt 110 maalia 173 otteluun Liverpoolin paidassa siirryttyään seuraan 42 miljoonalla eurolla kolme ja puoli vuotta sitten. Murphyn mukaan fanien tulisi keskittyä egyptiläistähden loistaviin esityksiin Jürgen Kloppin alaisuudessa, eikä niinkään hänen lausuntoihin potentiaalisesta maisemanvaihdoksesta.

LUE MYÖS: Jürgen Klopp vahvisti Mohamed Salahin pettymyksen – ei kuitenkaan näe kuin yhden syyn lähtöhaluille: ”Emme seisoisi tiellä”

– Salah ansaitsee lämpimän vastaanoton jokaiselta 2 000 fanilta, kun joukkue kohtaa West Bromin sunnuntaina Anfieldilla. Jos jotkut siellä moittivat häntä niistä kommenteista espanjalaismedialle, ovat he poissa tolaltaan, Murphy sanoi Daily Mailille.

– Ainut asia, mitä Salah ei tehnyt, oli sitoutunut Liverpoolille tai sulkenut ovea Barcelonaan tai Real Madridiin. Totta kai, Liverpoolin fanina haluaisit nähdä hänet tyrmäävän kaikki siirtohuhut saman tien, mutta jos ajattelet asiaa hänen näkökulmastaan, hän toimi täysin ymmärrettävällä tavalla.

[readmore from=Liverpool]

LUE MYÖS: Pettynyt Mohamed Salah lähdössä Liverpoolista? – ”Juttelin hänen kanssaan eikä hän ole onnellinen”

– Hän ei varttunut Englannissa. Hänen perheensä saattaa haluta muuttaa lämpimämpään ympäristöön tai erilaiseen kulttuuriin. Näinä päivinä on täysin normaalia jättää vaihtoehdot auki.

– Minusta pelaajat pitäisi tuomita heidän työmoraalinsa, sekä suoritustensa perusteella. Niistä Salahia ei voi syyttää miltään ajalta tässä seurassa. Hän on uskomattomassa maalivireessä ja fanien tulisi keskittyä siihen – ei siihen, mitä tulevaisuudessa saattaa tapahtua.