Newcastlella oli lauantaina hyvä mahdollisuus saada kiinni muutamaa pistettä ylempänä olevaa Bournemouthia sarjataulukossa.

Rafa Benítezin miehistö joutui kuitenkin tyytymään tasapeliin, vaikka Newcastle onnistuikin tasoittamaan kamppailun vasta lisäajalla Matt Richien täysosuman myötä.

Newcastlen espanjalaisluotsi totesi julkisesti ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa olevansa pettynyt kamppailussa nähtyyn tuomaritoimintaan. Benítezin mielestä Newcastlelta vietiin ottelussa pilkku. Luotsin mielestä myös Bournemouthille vihelletty rangaistuspotku oli väärä tuomio.

– Mielestäni hävisimme kaksi pistettä. Kaikki muuttui siinä, kun Bournemouthille vihellettiin se pilkku. Emme ole onnellisia näiden tuomioiden vuoksi, emmekä voi muuttaa niitä. Mielestäni teimme tarpeeksi, etenkin kun menimme johtoon, voittaaksemme ottelun.

– Loppujen lopuksi liian monta asiaa meni meitä vastaan. Meille ei vihelletty jostain syystä pilkkua. Voitte käydä katsomassa sen tilanteen itse. Voitte katsoa, miten Salomon Rondónia työnnettiin ja sitten sitä, miten heidän pelaajaa työnnettiin. Rondónin tilanteen olisi pitänyt olla pilkku sata kertaa sadasta. En halua sanoa liikaa, mutta en pidä siitä, miten asiat sujuvat, Benítez puhisi.