Newcastle tarjoaa tämänhetkisille kausikorttilaisilleen ilmaiseksi puolikausikortteja, joilla pääsee katsomaan kymmenen Valioliigan kotipeliä ilmaiseksi. Ensimmäinen niistä on 28. joulukuuta pelattava ottelu Evertonia vastaan.

Sunnuntaina Newcastlen St James’ Parkille oli kerääntynyt 42 303 silmäparia seuraamaan 2-1-voittoa Southamptonia vastaan. Se oli BBC:n mukaan seuran pienin katsojamäärä Valioliigan ottelussa sitten marraskuun 2010.

Newcastlen manageri Steve Bruce kiitteli uskollisia kannattajia seuran tiedotteessa, mutta haastoi Magpiesin ystävät täyttämään stadionin pullolleen. St James’ Parkin yleisökapasiteetti on hieman yli 52 000.

– Se lähtee siitä, että saamme tuloksia kentän puolella, mutta toivon, että tällainen ele auttaa meitä täyttämään stadionin, koska täyttä mökää pitävä St James’ Park näyttää muille, keitä me olemme.

Newcastle United FC

@NUFC
We are delighted to offer our current season ticket holders a FREE additional half-season ticket - starting with the visit of Everton on 28th December! #NUFC