Arsenal isännöi lauantaina Wolverhamptonia, kun joukkueet kohtaavat valioliigaottelussa. Kotijoukkue Arsenal ei ole vielä hävinnyt tänä vuonna Valioliigassa kotonaan, kun taas vierailija Wolves on pelannut viimeiset viisi sarjaotteluaan tappioitta.

Wolverhampton pelasi viime kaudella aivan käsittämättömän hyvin Valioliigan suurseuroja vastaan. Se pystyi voittamaan Tottenhamin, Arsenalin, Chelsean sekä Manchester Unitedin. Tällä kaudella se on pystynyt kaatamaan jo Manchester Cityn vieraskentällä.

Wolverhamptonin päävalmentaja Nuno Espírito Santo ei kuitenkaan ajattele aiempia voittoja ennen lauantain kamppailua.

– Arsenal-ottelu on täysin uusi kamppailu, ja siitä tulee vaikea. Heillä (Arsenal) on loistava joukkue ja loistava valmentaja, Santo sanoi Sky Sportsille.

– Se on uusi ottelu, historia ei auta meitä yhtään. Arsenalilla on loistavia pelaajia, se on hyvin organisoitu joukkue, ja heiltä löytyy nopeutta ja laatua, Santo kehui tulevaa vastustajaa.

Wolvesilla on ollut paljon loukkaantumishuolia tällä kaudella, ja se on aiheuttanut päänvaivaa päävalmentajalle.

– Se on ollut suuri haaste meille kaikille. Se ei ole helppoa, se vaatii paljon pelaajilta. Varsinkin, kun meillä on paljon pelejä tulossa, ja palautumisaika jää monesti lyhyeksi, Santo päätti.