Ole Gunnar Solskjaerin asema Manchester Unitedin managerina ei ole uhattuna viime aikojen huonoista tuloksista huolimatta, kertoo The Athletic.

Unitedin seurajohdolla on yhä vankka luotto Solskjaeriin, vaikka tähtivahvistuksia haalinut joukkue onkin alisuorittanut viime viikkoina pahasti.

[readmore from=Manchester-United]

Norjalaismanagerin suojatit ovat voittaneet seitsemästä viimeisimmästä ottelustaan vain kaksi, kun kaikki kilpailut lasketaan kukaan. Lauantaina manchesteriläiset kärsivät Leicesterille 2-4-tappion apean esityksen päätteeksi.

Lähiaikoina urakka ei ainakaan helpotu, sillä seuraavissa viidessä ottelussaan United kohtaa Atalantan kahdesti Mestarien liigassa ja pelaa Valioliigassa Liverpoolia, Tottenhamia ja Manchester Cityä vastaan.

Solskjaer solmi heinäkuussa Manchester Unitedin kanssa jatkosopimuksen, joka on voimassa kesään 2024 saakka. Hän siirtyi Unitedin peräsimeen joulukuussa 2018 väliaikaismanagerin nimikkeellä, mutta sai pestin vakituisesti itselleen kolme kuukautta myöhemmin hienon tulosputken myötä.