Ennen Neymarin viimekesäistä mammuttisiirtoa Manchester Unitedin Paul Pogba piti hallussaan pelaajasiirtojen maailmanennätyshintaa. Tähtistatuksestaan huolimatta Pogban asema ei ole ollut täysin ongelmaton Unitedissa, eikä se ole sitä myöskään tähtiä vilisevässä Ranskan maajoukkueessakaan.

Ranskaa pidetään yhtenä MM-kisojen voittajasuosikeista, ja pelaajiston taso on jopa niin hurja, että skottilegenda Graeme Souness esittää, että Paul Pogban olisi parasta aloittaa MM-kisoissa vaihtopenkiltä.

– MM-kisat lähtevät yleensä hitaasti käyntiin. Kukaan ei halua hävitä ensimmäisiä otteluita, joten jotkut niistä eivät ole suuria otteluita. Toivottavasti otteluiden taso kuitenkin nousee turnauksen edetessä – etenevät pudotusotteluihin yleensä parhaat joukkueet, Souness arvioi MM-turnausta yleisellä tasolla The Timesissa.

– Ranskan osalta ilmassa on kysymysmerkkejä. Aivan kuten José Mourinholla Manchester Unitedissa, myös Didier Deschampsilla on vaikeuksia saada Paul Pogbasta parasta irti. Pogbaan ei voi luottaa keskikentän keskustassa, ja niin tilanteen näkee myös Deschamps.

– Hän voisi käyttää Pogbaa käänteentekevänä vaihtomiehenä. Jos Ranska johtaa 1-0, ei häntä oteta kentälle panemaan peliä pakettiin. Mutta jos Ranska on tappiolla, hän voisi pystyä tekemään jotain. Pogba ei kuitenkaan ymmärrä vieläkään keskikentän rooliaan kunnolla, Souness tuomitsee.