Paul Pogban agentti Mino Raiola sytytti siirtohuhut ilmiliekkeihin maanantaina, kun hän kommentoi Pogban ajan olevan ohi Manchester Unitedissa. Eurosport tietää kertoa, mihin Pogba voisi seuraavaksi siirtyä.

Manchester United pelaa tänään, tiistaina, elintärkeän ottelun Mestarien liigassa RB Leipzigia vastaan. Otteluun valmistautuminen koki melkoisen häiriötekijän, kun Raiolan italialaiselle Tuttosport-lehdelle antamasta haastattelusta valui tietoa julkisuuteen jo ennen haastattelun julkaisua.

Raiolan mukaan Pogba, 27, ei ole tällä hetkellä onnellinen Manchesterissa, jossa hän on tällä kaudella pelannut kahdeksan valioliigaottelua ja neljä Mestarien liigan peliä. Pogban pitäisi olla pelikunnossa tiistaina, kun United kohtaa RB Leipzigin.

[readmore from=paul-pogba]

Pogba on ollut siirtohuhujen kohteena pitkään, eikä Raiolan kommentit sinänsä tulleet täysin yllätyksenä. Se on kuitenkin selvää, että kommenttien jälkeen moni suurseura alkaa avaamaan keskusteluyhteyttä Man Unitedin suuntaan. Pogban sopimus Unitedin kanssa on päättymässä kesällä 2022.

Eurosportin mukaan vahvin kandidaatti tällä hetkellä Pogban seuraavaksi seuraksi on Zinédine Zidanen Real Madrid. Zidanen tiedetään ihailevan Pogbaa, mutta tällä hetkellä myös Zidanen asema Madridissa on hyvin epävakaa huonojen tulosten takia. Pogba on itsekin ollut aina halukas pelaamaan Real Madridissa, joten siirto voisi olla molempien osapuolien kannalta mahdollinen.

Tässä vaiheessa moni asia siirron kannalta on kuitenkin hyvin epävarmaa. Kukaan ei vielä tiedä, miten Man United reagoi Raiolan puheisiin ja kuinka korkealle seura arvioi Pogban hintalapun. Eurosportin mukaan Real Madrid on kuitenkin ykkösvaihtoehto Pogballe.

Kaksi muuta jättiläistä Pogban perässä ovat PSG sekä ranskalaisen keskikenttäpelaan vanha seura Juventus. Raiolan kommenttien jälkeen lähtökohtaisesti on puhuttu ensi kesän siirrosta, mutta jos tilanne eskaloituu vaikeaksi, saatetaan Pogbaa kaupitella jo tammikuussa.

LUE MYÖS: