Bournemouthin laitahyökkääjä Ryan Fraser on otettu huhuista, jotka ovat viemässä häntä ensi kesänä Arsenaliin.

Skotlannin maajoukkuepelaaja Fraser, 25, pelaa elämänsä kautta Cherriesin riveissä. Hän on pelannut kuluvalla sesongilla 36 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä seitsemän osumaa ja antanut 11 maalisyöttöä.

Tällä viikolla brittimediassa on kerrottu, että Arsenalin manageri Unai Emery haluaa vahvistaa kesällä laituriosastoaan, ja Fraser on ollut yksi esille nostetuista nimistä.

Huhut ovat kantautuneet myös skotin omiin korviin.

– En aio valehdella, se on todella mukavaa. Se tarkoittaa, että tekee asioita oikein, kommentoi Fraser Sky Sportsille.

– Arsenal on valtava, massiivinen seura. Kun näkee oman nimensä heitettävän ilmoille, niin sitä ajattelee, että on Bournemouthin pelaaja ja yrittää pärjätä hyvin.

– En aio valehdella, siitä tulee hyvä olo. Varsinkin kun puhutaan massiivisesta seurasta.

Fraser sanoo, että hän ei anna siirtohuhujen kasata ylimääräisiä paineita hänen niskaansa loppukaudelle. Bournemouthilla on vielä kuusi sarjaottelua jäljellä, eikä hän aio muuttaa pelaamistaan vain, jotta voisi näyttää osaamistaan potentiaalisille kosiskelijoille.

– Jos ajattelee sillä tavalla, niin luultavasti pelaa yhden huonon pelin ja syötöt karkailevat minne sattuu.

– Aion vain jatkaa sitä, mitä olen tehnytkin. Yritän nauttia peleistä ja voittaa jokaisen ottelun joukkueelleni.

Bournemouth ei välttämättä saavuta seurahistoriansa korkeinta sijoitusta Valioliigassa, mutta uusi piste-ennätys on joukkueen otettavissa. Eddie Howen valmentamalla ryhmällä on 32 kierroksen jälkeen kasassa 38 pistettä. Kaudella 2016-17 Bournemouth keräsi ennätykselliset 46 pistettä, joten uuteen merkkipaaluun vaaditaan enää yhdeksän pistettä kuudesta ottelusta.

– Manageri on saanut meidät pelaamaan ajoittain mahtavaa jalkapalloa. Tietysti vireemme vieraissa ei ole ollut kummoinen, mutta uskon, että jos voitamme enemmistön viimeisistä kuudesta pelistä, niin meillä on hyvä tilaisuus saavuttaa jotain, mihin seurassa ei ole ennen pystytty.

– Seitsemänneksi sijoittuminen tulee olemaan vaikeaa, kun Wolves voitti toissa iltana ja Leicester päihitti meidät, mutta jos pääsemme piste-ennätykseemme, mikä on todellakin mahdollista, niin se on jälleen yksi saavutus historiankirjoihin.