West Hamin uusi hankinta kommentoi paluuta Valioliigaan doping-skandaalin jälkeen – ”Olen onnekas”

© Kuva: Getty Images

West Ham julkisti vuoden vaihteessa hankkineensa entisen Arsenal- ja Manchester City -pelaajan Samir Nasrin joukkueeseensa loppukauden kattavalla sopimuksella.

31-vuotias Nasri pelasi Manuel Pellegrinin alaisuudessa Manchesterin sinisissä kolme vuotta, mutta palasi tällä kertaa entisen valmentajansa luo hieman erilaisissa tunnelmissa.

Nasri vietti viimeisen vuoden jalkapallomaailman ulkopuolella doping-käryn takia. Ranskalaispelaajan ammattilaisuran uskottiin olevan jo ohitse pelikiellon myötä, mutta Pellegrini soi hänelle toisen tilaisuuden.

Nyt Nasri on kuitenkin palannut, ja omien sanojensa mukaan jopa hieman onnekas päästessään samantien takaisin kuvioihin.

– On hienoa päästä takaisin. Olen ikävöinyt Valioliigaa ja jalkapalloa ylipäätään, Nasri kertoi Sky Sportsin haastattelussa.

– Tämä kokemus oli kauheinta koko urallani. Se on kuitenkin muuttanut minut parempaan päin. Näen asiat nyt eri tavalla.

– Luulin urani olleen jo ohitse, joten olen onnekas saadessani toisen mahdollisuuden.

West Ham kohtaa lauantaina Nasrin entisen seuran Arsenalin. Keskikenttäpelaaja oli jo viime sarjaottelussa penkillä Brightonia vastaan sekä avauksessa FA Cup -voitossa Birminghamia vastaan.

Nasri toivoo pääsevänsä kentälle myös Tykkimiehiä vastaan uudella kotikentällään.

– Odotan innolla peliä Arsenalia vastaan, koska se on toivon mukaan ensimmäinen valioliigaotteluni West Hamille, Nasri kertoi toiveikkaana.

– Aimmein olin sanonut asioita Arsenalista, koska olin ärtynyt fanien kohtelusta minua kohtaan, mutta minulla ei ole muuta kuin rakkautta Arsenalia kohtaan.